Sibiu: „Iubirea înseamnă încredere şi respect“

Sibiu: „Iubirea înseamnă încredere şi respect“

Alexandra şi Teo se vor căsători anul viitor

Teodor Boantă şi Alexandra Stăniţ sunt împreună de cinci ani şi urmează să îşi oficializeze relaţia în august 2011. Cei doi spun că secretul unei relaţii stă în respectul  şi încrederea faţă de persoana iubită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra şi Teo formează un cuplu extrem de frumos, cum rar îşi este dat să mai vezi în ziua de astăzi. Ea este o persoană de imprevizibilă, extremistă şi destul de nebunatică, însă calmul partenerului ei reuşeşte să-i ofere stabilitatea şi liniştea de care este nevoie într-un cuplu. Cei doi se completează reciproc, iar asta a contat foarte mult în cei cinci ani, de când formează un cuplu. „ Noi ne cunoşteam de mai mult timp, întrucât lucram în acelaşi cartier. Oficial însă, formăm un cuplu din 25 decembrie 2004, de când am petrecut Crăciunul împreună“, povesteşte Alexandra.

Cerere inedită în căsătorie
Chiar dacă relaţia lor pare a se încadra în tiparele normale ale unei poveşti de iubire, momentele unice pe care şi le oferă unul celuilalte fac ca relaţia să fie una cu adevărat specială. Un  astfel de moment a avut loc chiar în noaptea de Revelion, când Teo s-a hotărât să o ceară pe Alexandra de soţie. Pentru că vroia să fie ceva unic şi pentru că lucrează în presă, a realizat un ziar special, în care a surprins diferite momente din relaţia lor, iar pe ultima pagină i-a adresat Alexandrei cea mai importantă întrebare : „Vrei să fii soţia mea?“. „Întotdeauna am căutat să fac lucruri care să nu fie obişnuite. Cum cererea în căsătorie e ceva special în viaţa fiecăruia şi pentru că tot am legături cu presa scrisă, fiind în meseria asta de multă vreme mi-am zis că cel mai frumos ar fi să fac un ziar special şi să pun la final întrebarea cea mai importantă”, povesteşte Teo.
Surpriza a fost una de proporţii pentru Alexandra, care nu se aştepta ca propunerea să vină exact în noaptea dintre ani. „Am fost foarte surprinsă pentru că mă aşteptam ca cererea să vină într-un moment intim, când eram doar noi doi, nicidecum într-un moment în care eram înconjurată de peste 20 de prieteni. Tocmai pentru că nu mă aşteptam, a fost ceva unic, iar ideea lui mi-a plăcut foarte mult“, mărturiseşte Alexandra.

Se căsătoresc anul viitor
Extrem de încântată şi de inelul de logodnă oferit de iubitul său, Alexandra pregăteşte acum  momentul în care îşi vor oficializa relaţia. Visează la nunta perfectă şi tocmai de aceea a decis, împreună cu Teo,  ca evenimentul să aibă loc în luna august a anului viitor, pentru a pune la punct toate detaliile. Alături de ei vor fi peste 200 de persoane, iar nunta se anunţă una de poveste.
 

Declaraţie de dragoste pentru Alexandra

Doar o zi de-aş mai trăi
Şi tu ai sta cu mine
Fericit apoi eu aş muri
Căci te-am avut cu mine.

De-ar fi să îmi dea Dumnezeu
Încă o viaţă-n astă lume,
Aş renunţa, nu mi-ar fi greu
De nu ai fi şi tu cu mine!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările