Sibiu: Cutremur la pasajul Dumbrava şi în centrul Sibiului. E doar o simulare

Sibiu: Cutremur la pasajul Dumbrava şi în centrul Sibiului. E doar o simulare

Simularea are loc vineri la ora 12.00 în zona centrală a oraşului

Sirenele de avertizare din municipiul Sibiu vor suna pentru scurt timp mâine, cu ocazia unui exerciţiu organizat de Ziua Protecţiei Civile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai exact începând cu ora 12.00 vor suna patru dintre sirenele din Sibiu, respective cea instalată pe Hotelul Ibis, cea de pe clădirea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice de pe Calea Dumbrăvii, sirena de la Unitatea Militară 01606 de pe Bulevardul Vasile Milea şi cea de pe clădirea SC Sibdress S.A. de pe Bulevardul Victoriei.

“Sirenele vor emite, la începutul exerciţiului, semnale acustice specifice pentru dezastre”, a explicat Mirela Gligore, din cadrul Biroului de presă al primăriei Sibiu.

Această acţiune face parte dintr-un exerciţiu organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi va cuprinde o intervenţie în pasajul Dumbrava în situaţia de urgenţă generată de producerea unui cutremur, salvarea de persoane blocate la unul dintre etajele superioare ale Hotelului Ibis, lichidarea unor focare de incendiu şi nu numai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările