„Mondenele” Mirela Creţu şi Andreea Grămoşteanu, Krem şi Compania Pass Partout Dan Puric vin la Sibiu Fringe Festival

„Mondenele” Mirela Creţu şi Andreea Grămoşteanu, Krem şi Compania Pass Partout Dan Puric vin la Sibiu Fringe Festival

Primul festival internaţional Fringe din România aduce la Sibiu trupe din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare. 25 de trupe şi peste 150 de participanţi vin în faţa publicului sibian între 1 şi 14 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cele mai importante spectacole care vor avea loc anul acesta în cadrul Sibiu International Fringe Festival este concertul KREM. Artistul, cunoscut datorită show-ului „Românii au talent”, va susţine o reprezentaţie în data de 6 iulie, la Vintage Pub. Acesta se află în plin turneu de promovare al celui mai nou album al său, realizat în colaborare cu Smokey, album care poartă denumirea „Aici sau la pachet?”. O altă concurentă de la „Românii au talent” va fi prezentă la Sibiu Fringe. Este vorba de Crina Zvoboda, care va încânta sibienii cu două spectacole de ventrilocie, unul pentru copii, iar celălalt pentru adulţi.

Alte reprezentaţii importante vor fi susţinute de trupa Gachette Sensible din Barcelona, care va prezenta publicului sibian două spectacole în limba franceză, „Un parfum de montgolfiere” şi „Cravate Club”. O reprezentaţie de marcă ce va avea loc pe scena Teatrului Gong, în data de 2 iulie, este cea a companiei UnTeatru din Bucureşti, care aduce în atenţia publicului sibian spectacolul „Ce zile frumoase!”. Pentru rolul din acest spectacol, actriţa Sabrina Iaşchevici a câştigat Gala Tânărului Actor HOP – Mangalia 2012.

De asemenea, Mirela Zeţa şi Andreea Grămoşteanu de la Mondenii vor juca în spectacolul „Un cuplu ciudat”, ce va avea loc în data de 5 iulie, ora 19.00, la Adore (Str. Piaţa Cibin, nr. 5).

Compania Pass Partout Dan Puric prezintă, la Sibiu, spectacolul „Two of us”, un spectacol premiat cu numeroase premii internaţionale. O altă premieră în festival este prezenţa celor de la Godot Theatre din Bucureşti, care vor pune în scenă spectacolul „Bullets over Lipscani” în data de 8 iulie, ora 19, la Teatrul Gong. Artemotion din Oradea ne vor asigura de buna dispoziţie a sibienilor, prezentând 5 comedii în ultimele 6 zile ale festivalului.

Apartamentul festivalului, situat pe str. General Magheru, nr. 22, va fi „ocupat” de cei de la Lorgean Theatre din Bucureşti, care vor susţine reprezentaţii din 3 până în 7 iulie, aceştia încheindu-şi vizita la Sibiu prin lansarea de carte din 8 iulie.

Preţul biletelor variază între 10 şi 20 de lei, copiii, elevii, studenţii şi pensionarii profitând de o reducere de 5 lei. Biletele au fost puse în vânzare la locaţiile de desfăşurare ale reprezentaţiilor.
 

Vă mai recomandăm: 
 

25 de designeri români şi străini vin la Feeric Fashion Days

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările