Sibiu: 33 de străzi din oraş rămân fără gaz

Joi, 22 aprilie, pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe 33 străzi din municipiul Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

O conductă de gaz fisurată a pus pe jar autoritățile din Mândra

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductei de distribuţie a gazelor naturale pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, cu o conductă nouă de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi întrerupt în cursul zilei de joi, 22 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: Rusciorului, Aleea Rusciorului, Gladiolelor Alea Petuniei, Nottara, Postăvarilor, Cameliei, Dr. Bagdazar, Elena Cuza Doamna, Petru Maior, Ghe. Şincai, Ecaterina Teodoroiu, Cerbului, Berzelor, Bujorului, Mărului, Părului, Gutuilor, Vişinilor, Fragilor, Strugurilor, Nucului, Dr. Ocnei, Aviator Bănciulescu Gheorghe, G-ral Mărdărescu Gheorghe, Prunelor, Căpriorilor, Oborul De Vite, Sălcilor, Lungă, Daliei, Crăiţelor şi Calea Şurii Mari.

Se reia după ora 16:00

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.00.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:  0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

CLICK pe imaginea de mai jos pentru ultimele informaţii din Sibiu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările