Un poliţist din judeţul Sibiu a fost trimis în judecată pentru omor calificat. A tras cel puţin trei focuri de armă asupra victimei sale

Un poliţist din judeţul Sibiu a fost trimis în judecată pentru omor 
calificat. A tras cel puţin trei focuri de armă asupra victimei sale

Politistul Bogdan Grigoras - Sursa foto Facebook

Procurorii au decis trimiterea în judecată a lui George Bogdan Grigoraş, agentul de poliţie din Micăsasa care în luna august a tras într-un bărbat mai multe gloanţe, cu armamentul de serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Crima a avut loc în luna august, în satul Ţapu, comuna Micăsasa, din judeţul Sibiu. ”Mortul era cu căruţa aici în faţă la bar, şi poliţistul a venit cu maşina şi s-a dus la el. Nu ştiu ce au vorbit acolo, dar se pare că l-a scuipat pe poliţist, i-a împins uşa cu piciorul, după care poliţistul s-a dat jos şi a tras un  foc de armă. El a plecat şi după aia a mai tras două în pământ şi după aia s-au urcat în căruţă şi de aici nu a mai văzut nimeni”, a povestit la momentul respectiv Alina Meliţa, angajată la barul din localitate.

Aceasta a mai spus că bărabtul ucis de focurile de armă ale poliţistului era un scandalagiu notoriu. Ioan Luţă i-a cunoscut bine pe amândoi. Poliţistul îi este văr  iar victima lui i-a fost chiriaş. ”Poliţistul nu era scandalagiu, îşi făcea doar meseria, mortul era scandalagiu, a făcut şi puşcărie. E normal să fim şocaţi, la noi nu s-a mai întâmplat aşa ceva”, a povestit la scurt timp după crimă Ioan Luţă.

Trimis în judecată pentru omor calificat

La aproape 4 luni de la comiterea crimei, procurorii au finalizat cercetările în dosar. „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu  au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului Grigoraş George-Bogdan sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat”, spune Adriana Şandru, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit sursei citate, „în rechizitoriul întocmit procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: La data de 21.08.2013 inculpatul, în calitate de agent principal de poliţie în cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Axente Sever – Postul de Poliţie Micăsasa, jud. Sibiu, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în satul Ţapu, com. Micăsasa, pe fondul unui conflict cu victima G.A. a executat cel puţin 3 focuri de armă cu pistolul aflat în dotarea sa, asupra victimei, producându-i o plagă împuşcată abdominal, ce a dus la decesul acestuia”.

Vă mai recomandăm: 

 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: