Sibienii ard caloriile pe patine, în centrul oraşului - FOTO

Sibienii ard caloriile pe patine, în centrul oraşului - FOTO

Patinoarul a fost luat cu asalt de sibieni

Patinoarul amplasat în Piaţa Mare a fost luat cu asalt de zeci de sibieni, dornici de mişcare şi distracţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

După mesele copioase de sărbători, sibienii au ales să ardă caloriile, îmbinând utilul cu plăcutul. Astfel se face că astăzi, în jurul prânzului, patinoarul a fost luat cu asalt de sibienii de toate vârstele.

„Simţeam nevoia să facem mişcare, iar patinoarul era cea mai la îndemână alternativă, pentru noi. Este distractiv şi venim de fiecare dată când avem ocazia“, spune Iulia Prodea, una dintre tinerele venite la patinoar.


Ca de fiecare dată însă, cei care au profitat cel mai mult de cei peste 600 de metri pătraţi de gheaţă au fost copiii. Micuţii s-au bucurat de fiecare minut petrecut pe patine, făcând zeci de ture pe suprafaţa ghetii.


Anul acesta, o tură de o oră şi 20 de minute pe patine se taxează cu 10 lei, în cursul săptămâniişi cu 15 lei, în timpul week-endului. Reprezentanţii patinoarului pun la dispoziţia clienţilor şi patine, care se pot închiria contra sumei de 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările