S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Zdob şi Zdub de la TIFF Sibiu 2013

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Zdob şi Zdub de la TIFF Sibiu 2013

La trei ani de la ultimul lor concert în Sibiu, Zdob şi Zdub revin pe scena din Piaţa Mare în cadrul Festivalului de Film Transilvania. Concertul este programat joi, 20 iunie, de la ora 19:30.

Ştiri pe aceeaşi temă

În deschiderea concertului Zdob şi Zdub, cei trei sibieni de la Domino vor „încălzi” publicul, în acorduri de ţambal. La finalul concertului, pe ecranul gigant ce va fi amplasat în Piaţa Mare va fi difuzat în premieră cel mai nou film regizat de Horaţiu Mălăele, Funeralii fericite.. Regizorul şi actorul Horaţiu Mălăele, producătorul Adrian Lustig şi o parte dintre actorii filmului vor fi prezenţi la proiecţie şi vor veni la final în faţa publicului, pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri. 
 
Biletele costă 25 lei şi se pot procura atât de la cele şapte puncte de vânzare deschise în Sibiu - Agenţia teatrală (Bd. N. Bălcescu nr. 17), Librăria Humanitas, Casa Luxemburg, Piaţa Huet, Einstein Café, Kulturhaus Café şi Atrium Café – cât şi online, de pe site-ul www.tiffsibiu.ro si www.biletmaster.ro 
 
Sistemul de ticketing online beneficiază de sistemul print at home. Cumpăratorii primesc biletele în format PDF la adresa de e-mail indicată şi vin cu ele printate la spectacol.
 
Festivalul Internaţional de Film Transilvania se va desfăşura la Sibiu în perioada 19 – 23 iunie 2013, proiecţiile de filme urmând să aibă loc în Piaţa Mare, la Teatrul Gong, Centrul Cultural Habitus, Music Pub, Cetatea Cisnădioara şi Muzeul în aer liber Astra din Dumbrava Sibiului.
 
Vă mai recomandăm
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările