S-a ales cu o bătaie cruntă în curtea casei sale

Un sibian a ajuns la spital după ce patru persoane au intrat în curte peste el la Apoldu de Jos şi l-au bătut din greşeală.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Cioban rupt în bătaie pentru că şi-a apărat copilul

VIDEO - Beat turtă, un sibian s-a tamponat cu un poliţist şi a făcut scandal

Tinerii împuşcaţi la Netuş sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri

În cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgenţe de la spitalul Judeţean Sibiu a ajuns un pacient în vârstă de 36 de ani, din Apoldu de Jos, victimă a unei agresiuni. Omul a povestit că sâmbata trecută, era în curte cu un cumnat şi cu copii, când pe poartă au năvălit patru persoane, iar una dintre acestea l-a lovit.

Bărbatul susţine că cei patru  ar fi avut ceva de împărţit între ei şi că se certau pe stradă, iar unul dintre ei a încercat să scape intrând chiar în curtea sa. Deşi avea lovituri serioase, bărbatul a ajuns abia ieri la UPU, adus de fratele sau.

„Pacientul prezenta un traumatism cranio-facial, o fractura de perete anterior sinus maxilar şi una de arcadă zigomatică, pentru care a necesitat intervenţie chirurgicală de repoziţionare a oaselor fracturate. În prezent, starea pacientului este bună. Acesta trebuie să mai rămână o perioadă în spital, pentru tratament şi supraveghere în cadrul Secţiei Clinice ORL”, a explicat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările