Rezultate Evaluare Naţională 2013 - Emoţii pentru aproximativ 3.000 de elevi sibieni

Rezultate Evaluare Naţională 2013 - Emoţii pentru aproximativ 3.000 de elevi sibieni

Elevii sibieni asteapta afisarea rezultatelor inca de dimineata - Foto Ramona Găină

Emoţii la Sibiu, unde sâmbătă, la avizierele şcolilor, vor fi afişate primele rezultate la evaluarea naţională din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi rezultatele vor fi afişate abia după-amiază, încă de dimineaţă elevii au început să vină la şcolile în care au învăţat în ultimii opt ani. 
 
Bogdan Gheorghe, absolvent al şcolii numărul 4 de pe strada Spartacus, spune că subiectele de la evaluarea naţională nu i s-au părut foarte grele.
 
"Nu a fost cine ştie ce greu examenul, la germană a fost cel mai greu, la română şi matematică a fost bine. Subiectele mi s-au părut uşoare la mate şi la română", spune Bogdan. 
 
Zâmbeşte şi recunoaşte că are "un pic emoţii" şi speră că, după repartizarea computerizată, să devină elev la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal, unul din liceele de renume ale Sibiului, la profil de matematică-informatică. 
 
În judeţul Sibiu, s-au înscris la actuala sesiune a evaluării naţionale 3.188 de elevi. Dintre aceştia, 1.142 sunt din municipiul Sibiu. Pe viitorii liceeni îi aşteaptă aproximativ 4.000 de locuri, în 34 de unităţi de învăţământ din întreg judeţul Sibiu. 
 
La fel ca şi în anii trecuţi, cea mai mare concurenţă se înregistrează la cele trei mari licee din municipiul Sibiu, respectiv Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, Colegiul Naţional Octavian Goga şi Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările