Restricţii de circulaţie timp de 2 luni pe Calea Dumbrăvii, din cauza unor lucrări la reţeaua de canalizare

Restricţii de circulaţie timp de 2 luni pe Calea Dumbrăvii, din cauza unor lucrări la reţeaua de canalizare

Din data de 26 august echipele de lucru vor începe modernizarea reţelei de canalizare pe strada Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre strada Bacovia şi strada Siretului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, pe acest tronson circulaţia se va desfăşura cu restricţii pentru următoarele două luni, iar parcarea nu va fi permisă pe această porţiune, pe perioada celor 2 luni de lucrări.

Lucrări încep şi pe strada Ştefleşti. După lucrările la reţelele de apă şi canalizare care au fost efectuate pe această stradă, DPC va interveni din 19 august pe primul tronson, cel dintre străzile Oaşa şi Şureanu, reparaţiile pe această porţiune urmând să fie finalizate în aproximativ o lună. În această perioadă vor fi schimbate bordurile, vor fi reparate trotuarele şi carosabilul.

Tot în această perioadă, pe strada Ion Neculce intervine societatea de gaz. Constructorul va înlocui conducta de gaz existentă pe un tronson scurt, situat în zona străzii Lânii. Lucrările vor fi efectuate în perioada 19-26 august, sub trafic.

Vă mai recomandăm:

S-a dat startul festivalului de film horror şi fantastic de la Biertan

Ghiţă Mureşan vine la Sibiu, la Zilele Baschetului

Muzică medievală, cavaleri şi domniţe Festivalul Medieval de la Sibiu. Programul complet al evenimentului

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: