Record de temperatură la Sibiu. Noaptea de miercuri spre joi a fost cea mai friguroasă din acest sezon

Record de temperatură la Sibiu. Noaptea de miercuri spre joi a fost cea mai friguroasă din acest sezon

La Balea Lac stratul de zapada masoara 40 de centimetri

Mercurul din termometre a coborât în noaptea de miercuri spre joi la minus 6 grade la Sibiu, fiind cea mai scăzută valoare înregistrată în acest sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cele minus 6 grade din termometre în cursul nopţii se vor înregistra şi în noaptea de joi spre vineri, iar în cursul zilei de vineri vom avea între minus 2 grade şi minus un grad. 

Vineri spre sâmbătă vremea se încălzeşte uşor, vom avea minus 2 grade în timpul nopţii şi 6-7 grade cu plus în cursul zilei de sâmbătă. Tot sâmbătă la Sibiu sunt aşteptate şi ploi. 

În nopatea de sâmbătă spre duminică temperaturile rămân negative, între minus 1 grad şi minus 2 grade şi se anunţă lapoviţă şi ninsoare. În cursul zilei de duminică vom avea 4-5 grade cu plus iar în noaptea de duminică spre luni, minus 3 grade Celsius. 

Stratul de zăpadă măsura joi 8 centimetri la Păltiniş şi 42 de centimetri la Bâlea Lac.  

Vă mai recomandăm: 
 
 
La Academia Forţelor Terestre de la Sibiu are loc duminică, de la ora 14.00, un ceremonial în memoria celor opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul de vineri de la Stejăriş. Cele opt trupuri neînsufleţite vor fi depuse în incinta Academiei, după care vor fi transportate către Câmpia Turzii şi Argeş.
 
 
O localitate cu câteva zeci de case a devenit vineri locul de desfăşurare a unui număr impresionant de forţe: poliţişti, jandarmi, militari şi salvamontişti. Localnicii descriu priveliştea de coşmar cu morţii aruncaţi zeci de metri şi cu cei prinşi în carcasa elicopterului, carbonizaţi.
 
 
Beniamin Bădilă (24 de ani), cioban din Sibiu, este prima persoană care a ajuns la locul accidentului după ce elicopterul militar s-a prăbuşit vineri dimineaţă pe un deal, în apropierea satului Stejărişu. Bărbatul povesteşte ce a văzut imediat după prăbuşirea elicopterului şi cum a reuşit să îi ajute pe supravieţuitori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările