Programul Primăriei, Tursib-ului şi Grădinii Zoologice, de Rusalii

Programul Primăriei, Tursib-ului şi Grădinii Zoologice, de Rusalii

Cea de-a doua zi de Rusalii, 24 iunie, este o zi declarată nelucrătoare prin Codul Muncii. Prin urmare, în data de 24 iunie, serviciile Primăriei Sibiu şi serviciile publice din subordinea Consiliului Local Sibiu nu vor lucra.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul Stare Civilă – biroul decese nu va lucra în această dată, însă decesele se pot înregistra fie sâmbătă, 22 iunie, fie marţi 25 iunie. 

Doar Grădina Zoologică va fi deschisă publicului şi în data de 24 iunie pentru ca sibienii să se poată bucura de o plimbare.
 
Mijloacele de transport public ale SC Tursib SA vor circula şi acestea după un program uşor modificat. În data de 24 iunie autobuzele vor circula conform programului specific zilei de sâmbătă. Excepţie vor face autobuzele 112, 116, 117 şi 118 care vor transporta salariaţii societăţilor comerciale la intrarea şi ieşirea din schimburile de lucru la orele 7, 15 şi 23.
 
„Reamintim cu această ocazie că din data de 24 iunie, autobuzele Tursib trec la programul de vară pe care vă rugăm să îl consultaţi online, pe site-ul societăţii sau în pliantele tipărite de la chioşcurile Tursib”, spun reprezentanţii municipalităţii. 
 
Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările