Cum arată bradul artificial pentru care Primăria Sibiu a plătit 630.000 de lei. „Este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi peste 5.000 de globuri“

Cum arată bradul artificial pentru care Primăria Sibiu a plătit 630.000 de lei. „Este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi peste 5.000 de globuri“

Bradul a fosi instalat astăzi în Piaţa Mare. FOTO: Turnu Sfatului

Primăria a amplasat în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu bradul de Crăciun, care a costat peste 600.000 de lei, fiind alcătuit din 2.400 de crenguţe artificiale, împodobite cu peste 5.000 de globuri şi ghirlande luminoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Primăria Sibiu a achiziţionat un nou brad de Crăciun pentru Piaţa Mare. Bradul artificial măsoară 24 de metri înălţime şi 9-10 metri lăţime la bază, are un aspect natural şi culoarea verde. Acesta este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5.000 de globuri argintii, aurii şi roşii, ghirlande luminoase cu lumină albă şi rece şi o stea tridimensională în vârf. Montarea acestuia în Piaţa Mare se va finaliza în această săptămână pentru a fi pregătit pentru deschiderea Târgului de Crăciun în 15 noiembrie", a explicat vineri, Mirela Gligore.
 
Potrivit sursei citate, bradul artificial a costat 631.000 lei şi va fi utilizat mai mulţi ani.
 
Bradul de Crăciun donat anul trecut oraşului de o companie locală va fi amplasat în Piaţa Mică din centrul istoric al Sibiului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: