Preşedintele Klaus Iohannis a urcat sâmbătă la Bâlea Lac cu mai mulţi prieteni, a vizitat Hotelul de gheaţă şi s-a fotografiat cu turiştii

Preşedintele Klaus Iohannis a urcat sâmbătă la Bâlea Lac cu mai mulţi prieteni, a vizitat Hotelul de gheaţă şi s-a fotografiat cu turiştii

Iohannis s-a fotografiat cu turiştii la Lacul Bâlea  FOTO News.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a urcat, sâmbătă, la Bâlea Lac, împreună cu mai mulţi prieteni, a vizitat Hotelul de gheaţă, a făcut o scurtă plimbare şi s-a fotografiat cu turiştii. Excursia a durat aproximativ două ore, şeful statului nefiind însoţit şi de către soţia sa, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis a urcat, sâmbătă, înainte de prânz, la Bâlea Lac, împreună cu un grup de prieteni. După ce a coborât din telecabină,. Klaus Iohannis a vizitat Hotelul de gheaţă, în interiorul căruia s-a fotografiat cu unul dintre membrii familiei care deţine hotelul, Arnold Klingeis, fost primar în oraşul Avrig, din judeţul Sibiu.

Ulterior, şeful statului a făcut mai multe fotografii cu turiştii prezenţi în număr mare în zonă, a făcut o scurtă plimbare pe Şaua Doamnei şi a mâncat la cabana Bâlea Lac.

Printre cei cu care s-a fotografiat preşedintele este şi o fetiţă care făcea parte, împreună cu părinţii, din grupul cu care a urcat preşedintele la Bâlea Lac, poza, intitulată "Sara şi Preşedintele", fiind postată pe Facebook.

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, nu l-a însoţit pe acesta în excursia de la Bâlea Lac.

După aproximativ două ore, Klaus Iohannis şi grupul care îl însoţea au coborât de la Bâlea Lac cu telecabina.

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac este complet rezervat pentru noaptea de Revelion.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seară la Sibiu şi, potrivit unor surse locale, cel mai probabil, va petrece Revelionul la Cisnădioara, împreună cu soţia sa Carmen, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alături de câţiva prieteni apropiaţi, la fel ca în 2014, când a devenit preşedinte.

La petrecere ar fi fost invitaţi câţiva prieteni apropiaţi ai familiei prezidenţiale, aceleaşi cupluri cu care Klaus Iohannis şi-a petrecut Revelionul şi în 2014, imediat după ce a fost ales preşedinte.

De obicei, când se află la Sibiu, preşedintele merge duminica la slujba ţinută la Biserica "Sfânta Treime” din Sibiu, aflată în centrul municipiului. Deocamdată, nu se ştie dacă şi de această dată preşedintele va respecta acest program, întrucât oficial nu a fost făcut vreun anunţ cu privire la programul şefului statului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: