Preşedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Crăciun de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Crăciun de la Sibiu

Klaus Iohannis, noul preşedinte al României. FOTO: Mediafax

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Crăciun de la Biserica Catolică din Sibiu. Fostul primar nu a făcut declaraţii, însă le-a urat românilor „Crăciun fericit!”.

Iohannis a ajuns biserică la puţin timp după ora 10.00. După o slujbă care a ţinut aproximativ o oră, preşedintele Klaus Iohannis a plecat de la biserică. Însoţit de Carmen Iohannis, ei au fost aplaudaţi de câteva zeci de sibieni, relatează Digi24.ro. Klaus Iohannis nu a făcut declaraţii, însă le-a urat românilor „Crăciun fericit!”. Şeful statului îşi petrece Crăciunul acasă. Ieri, preşedintele a făcut o surpriză unei adolescente a cărei mamă lucrează în străinătate de ani de zile. Cu această ocazie, Klaus Iohannis i-a dăruit o tabletă.
 
Mesaj de Crăciun
 
De altfel, în mesajul de Crăciun adresat românilor, preşedintele a declarat că „românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie şi frig, ca să mă voteze au făcut acest lucru şi cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea în sfârşit o şansă să se întoarcă în ţară şi să trăiască o viaţă de familie liniştită. Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu şi rănile lăsate de despărţirea îndelungată să fie vindecate”.    
 
Citeşte şi
 

Mai puteţi citi:

Cei 12 care ştiu toate secretele neamţului Iohannis: „Dumnezeu mişcă inimile. Se simte omul oamenilor”

La Sibiu, apropiaţii noului preşedinte al României au sărbătorit discret, în schimb mii de tineri au ieşit să-i aplaude victoria în stradă. Şi foştii colegi şi profesori de la Cluj sunt astăzi fericiţi, după o campanie electorală cu un rezultat absolut surprinzător.

Cine este Klaus Iohannis, noul preşedinte al României

Noul preşedinte al României  a fost un elev şi un student cu rezultate foarte bune, un inspector şcolar extrem de exigent şi un primar ales cu majorităţi covârşitoare patru mandate la rând. Dincolo de viaţa publică, Iohannis este un pasionat al grădinăritului şi al "meşteritului" prin gospodărie şi un familist convins.

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din România: Este o şansă pe care sunt convins că o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fără margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din România, formaţiune condusă de Klaus Iohannis până în 2013, după ce primele exit-poll-uri îl dau învigător pe candidatul ACL.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: