Ponta a făcut turul Sibiului într-o maşină de competiţie, alături de pilotul Titi Aur

Ponta a făcut turul Sibiului într-o maşină de competiţie, alături de pilotul Titi Aur

Ponta a fost în vizită la Sibiu.

Premierul Victor Ponta s-a urcat joi seară, după deschiderea oficială a Raliului Sibiului, într-o maşină de competiţie, alături de pilotul Titi Aur, pentru a face turul oraşului, împreună cu celelalte echipaje din concurs, el spunând însă că nu va participa oficial la raliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victor Ponta s-a urcat joi seară, la Sibiu, într-o maşină de raliu, împreună cu pilotul Titi Aur, notată cu numărul 0, cu care a străbătut centrul oraşului, alături de ceilalţi participanţi la concurs. Potrivit organizatorilor Raliului Sibiului, echipajele participante la raliu vor porni vineri în competiţia oficială, în funcţie de timpul obţinut în cursa din centrul oraşului din această seară. Premierul Ponta a anunţat, joi seară, într-o conferinţă de presă, că nu va participa oficial în competiţie, dar, împreună cu Titi Aur, va parcurge, vineri, traseul, pentru a verifica siguranţa acestuia înainte de sosirea competitorilor.
 
Spectator la raliu
 
 Împreună cu pilotul Titi Aur, premierul va transmite un mesaj pro-siguranţă rutieră, de promovare a siguranţei în trafic şi evitarea vitezei excesive, în cadrul unei campanii demarate de Federaţia Internaţională de Automobilism. "Vom participa împreună cu Titi Aur, în deschiderea raliului, pentru promovarea siguranţei rutiere. România nu are, din păcate, o cifră îmbucurătoare în statistici, 2.000 de persoane îşi pierd anual viaţa în accidente de maşin. Ca şi premier, am propus modificări la codul rutier, care vor fi aprobate în septembrie, pentru înăsprirea condiţiilor", a declarat Victor Ponta, înainte de a porni în cursa din centrul Sibiului.
Ponta a mai anunţat că sâmbătă va fi prezent la raliu, dar doar în calitate de spectator. După încheierea cursei, Victor Ponta a făcut o "baie de mulţime", s-a fotografiat cu cei care asistau la eveniment, pregătindu-se apoi să participe la o gală de caritate la Muzeul Brukenthal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările