Piaţa ţărănească Transilvania, deschisă în week-end-ul dinaintea Crăciunului

Piaţa ţărănească Transilvania, deschisă în week-end-ul dinaintea Crăciunului

Sibienii sunt asteptati in piata taraneasca Transilvania

Sibienii sunt aşteptaţi şi în această săptămână în piaţa ţărănească din parcarea Sălii Transilvania, pentru a se aprovizona cu produse tradiţionale proaspete direct de la producători.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

 
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, în urma sugestiilor primite din partea sibienilor  precum şi a consultării cu producătorii din judeţul Sibiu care îşi valorifică produsele în Piaţa Transilvania, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu  şi Camera Agricolă Sibiu au decis ca şi în săptămâna premergătoare Sărbătorii Crăciunului piaţa ţărănească Transilvania să fie deschisă timp de trei zile, în perioada 20 - 22 decembrie. 
 
Astfel, săptămâna aceasta, joi, vineri şi sâmbătă, între orele 8 - 14, sibienii sunt aşteptaţi vină în piaţa Transilvania, unde pot cumpăra direct de la producători, care îi întâmpină cu produse tradiţionale proaspete, special pregătite pentru a fi puse pe masa de sărbători.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările