Peste 400 de locuri de muncă vacante pentru sibieni

Peste 400 de locuri de muncă vacante pentru sibieni

Sibienii care sunt în căutarea unui job pot alege din cele 440 de locuri de muncă disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Din cele 440 de locuri de muncă vacante cele mai multe, 269 la număr, sunt la agenţia din Sibiu. La Mediaş sunt 11 locuri de muncă vacante, la Agnita 45 iar la Cisnădie 15.

Se caută, printre altele, agenţi de vânzări, confecţioneri, croitori, funcţionari administrativi, gestionari depozit, ingineri, lucrători comerciali, marochineri, operatori montaj linii automate, paznici, şoferi sau vânzători.

Din totalul locurilor de muncă, 49 sunt pentru persoanele cu studii superioare (analist cumpărări,  contabil,  director magazin, documentarist ordonantare logistică, funcţionar administrativ, gestionar depozit, grafician, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inginer electronist transporturi,  programator, proiectant inginer mecanic, referent, secretară, şef birou) în timp ce 391 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.
 

Vă mai recomandăm: 
 

25 de designeri români şi străini vin la Feeric Fashion Days


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările