Peste 350 de locuri de muncă, vacante la Sibiu

Peste 350 de locuri de muncă, vacante la Sibiu

Sibienii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot alege din cele 364 de joburi disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din cele 364 de locuri de muncă disponibile cele mai multe, 310 la număr, sunt la agenţia din Sibiu. La Mediaş sunt 44 de locuri de muncă vacante, la Agnita 7 iar la Avrig, 3. 
 
Se caută, printre altele, agenţi de securitate, agenţi de vânzări, casieri, croitori, consilieri juridici, contabili, electricieni, funcţionari, ingineri, lăcătuşi, lucrători comerciali,mecanici auto, muncitori necalificaţi, secretare, şoferi sau vânzători. 
 
Din totalul locurilor de muncă, 41 se adresează persoanelor cu studii superioare (agent de turism, consilier juridic, contabil, director adj. societate comercială, director vânzări, inginer energetică industrială, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, inspector de specialitate daune, instructor fitness, muzeograf, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, redactor, secretară, şef serviciu instituţie publică) în timp ce 323 sunt pentru persoane fără studii superioare. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările