Peste 300 de locuri de muncă vacante la Sibiu

Peste 300 de locuri de muncă vacante la Sibiu

Sibienii care sunt în căutarea unui job pot alege din cele 325 de locuri de muncă disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Din cele 325 de joburi cele mai multe, 254 la număr, sunt la agenţia din Sibiu. La Mediaş sunt 42 de locuri de muncă vacante iar la Agnita, 29.

Se caută, printre altele, agenţi de securitate, agenţi de turism, confecţionerri, controlori de trafic, patiseri, programatori, şoferi de autobuz sau stivuitorişti.

Din totalul locurilor de muncă, 67 sunt pentru persoane cu studii superioare (analist calitate, analist servicii client, conducător activitate de trasport rutier, director tehnic, director unitate de învăţământ, gestionar depozit, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer textile, inginer producţie, operator calculator electronic şi reţele, programator, proiectant inginer mecanic, referent, şef serviciu aprovizionare-desfacere, specialist marketing, tehnician electronică) în timp ce 258 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

Vă mai recomandăm: 
 
 

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: