Peste 300 de locuri de muncă vacante pentru sibieni

Peste 300 de locuri de muncă vacante pentru sibieni

Sibienii care sunt în căutarea unui job pot alege din cele 323 de locuri de muncă disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Din cele 323 de joburi puse la bătaie de 64 de anjajatori cele mai multe, 239 la număr, sunt la agenţia din Sibiu. La Mediaş sunt 39 de locuri de muncă vacante, iar Agnita 30 iar la Cisnădie 15.

Se caută, printre altele, agenţi de securitate, agenţi de turism, croitori, fierari betonişti, ingineri, operatori calculator, programatori, proiectanţi, şoferi sau tehnicieni-operatori la roboţi industriali.

Din totalul locurilor de muncă, 61 sunt pentru persoanele cu studii superioare (analist servicii client, conducător activitate de trasport rutier, director tehnic, gestionar depozit, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer textile, inginer producţie, inginer electronist transporturi, inspector resurse umane, laborant chimist, logoped, operator calculator electronic şi retele, programator, proiectant inginer mecanic, referent, şef serviciu aprovizionare-desfacere, specialist marketing, tehnician electronică) în timp ce 262 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

 

Vă mai recomandăm:

S-a dat startul festivalului de film horror şi fantastic de la Biertan

Ghiţă Mureşan vine la Sibiu, la Zilele Baschetului

Muzică medievală, cavaleri şi domniţe Festivalul Medieval de la Sibiu. Programul complet al evenimentului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: