Peste 300 de locuri de muncă vacante pentru sibieni

Peste 300 de locuri de muncă vacante pentru sibieni

Sibienii care sunt în căutatea unui job pot alege din cele peste 300 de locuri de muncă vacante, disponibile prin intermediu Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cele mai multe joburi, 223 la număr, sunt la agenţia din Sibiu. La Mediaş sunt 37 de locuri vacante la Agnita 30 iar la Cisnădie 15. 
 
Se caută, printre altele, agenţi de securitate, confecţioneri, controlori de trafic, ingineri de sistem software, lucrători comerciali, operatori montaj linii automate, programatori sau şoferi. 
 
„Din totalul locurilor de muncă 59 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare (conducator activitate de trasport rutier, director depozit, gestionar depozit, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer textile, inginer producţie, inginer electronist transporturi, programator, proiectant inginer mecanic,  referent, şef schimb, specilist marketing, tehnician electronică) în timp ce 246 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, anunţă reprezentanţii AJOFM Sibiu. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: