Patru bărbaţi, reţinuţi de DIICOT Sibiu pentru trafic de droguri. Captura realizată în urma percheziţiilor

Patru bărbaţi, reţinuţi de DIICOT Sibiu pentru trafic de droguri. Captura realizată în urma percheziţiilor

Droguri ridicate la pecheziţii

În urma a patru percheziţii efectuate în judeţul Sibiu, au fost depistate patru persoane bănuite de implicare într-o grupare specializată în comercializarea drogurilor de risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă, la data de 20 august 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, cu sprijinul Serviciului Antidrog Alba - Iulia, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza oraşului Cisnădie, judeţul Sibiu, la persoane bănuite că ar fi procurat, deţinut şi comercializat substanţe cu efect psihoactiv.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate cinci comprimate, un plic cu masa vegetală, 38 de plicuri cu resturi vegetale, şase telefoane mobile, cinci cartele telefonice, o pipă şi un cântar.
 
De asemenea, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu pentru audieri, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
 
 
Acţiune a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările