O sibiancă a murit la casa de marcat a unui supermarket (FOTO)

O femeie de 73 de ani a murit în magazinul Plus, din cartierul Terezian, în această dimineaţă. Era la cumpărături şi imediat ce a ajuns la casa de marcat, şi-a aşezat produsele pe bandă şi s-a prăbuşit la pământ.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI

Ucigaşul tinerei din Cisnădie găsit spânzurat în Germania

Cadavrul unui bărbat descoperit în curtea unui imobil din Sibiu

Angajaţii s-au speriat şi au sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a mers la faţa locului, dar femeia era deja inconştientă şi în ciuda eforturilor medicilor aceasta nu a putut fi salvată. „Pacienta a fost găsita în stare de inconştienţă, fără semne vitale. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat“, a spus Angela Butănescu, medic SMURD.


Oamenii care se aflau la cumpărături în momentul tragediei au rămas înmărmuriţi, când au văzut că femeia nu mai respiră. Cunoscuţii spun că aceasta avea probleme cardiace.

Eu de dimineaţă am fost la ea să văd ce face şi nu mi-a raspuns la uşă. Probabil era la cumparaturi deja. Săraca. Era cardiaca şi de două săptămâni venise de la operaţie, îşi operase ochiul. Era o femeie tare cumsecade“, ne-a spus Elena Laţa(foto), una dintre vecinele femeii decedate.

Magazinul Plus a fost închis mai bine de jumătate de oră, până când medicii au ridicat corpul femeii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: