Tentativă de sinucidere într-un hotel din Sibiu transformat în centru de carantină. Abia întors din Franţa, a ameninţat că se va arunca de la etaj

Tentativă de sinucidere într-un hotel din Sibiu transformat în centru de carantină. Abia întors din Franţa, a ameninţat că se va arunca de la etaj

Foto: Virgil Simionescu

Sâmbătă seara, 9 mai, un bărbat care abia intrase în carantină, într-un centrul din Sibiu, a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu (IPJ) au fost chemaţi sâmbătă, în jurul orei 19:40, să intervină la un centru de carantină din judeţ. 

Un bărbat ameninţa că se sinucide, aruncându-se de la balconul camerei amplasate la etajul 1 al imobilului respectiv. 

Negociatorii IPJ Sibiu chemaţi la faţa locului au reuşit să-l convingă să renunţe la gestul extrem care-i putea periclita viaţa. 

Cu acest prilej, au aflat că sibianul de 52 de ani a fost carantinat în cursul zilei, după ce s-a întors din Franţa.

În Sibiu, există cinci centre de carantină, dintre care patru sunt hoteluri cunoscute, pentru persoanele care revin în ţară din zonele afectate de coronavirus, ori nu respectă măsura izolării.  

Când a auzit că timp de 14 zile urmează să stea închis într-o cameră de hotel, bărbatul venit din Franţa s-a enervat foarte tare şi a început să facă scandal. Când a văzut că nu este băgat în seamă, s-a decis să atragă altfel atenţia. 

Negociatorii i-au promis că nu va fi amendat şi nici nu vor exista alte repercusiuni dacă se linişteşte şi înţelege că este spre bine lui şi a celor dragi să dea dovadă de înţelegere.  

Vom reveni cu amănunte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: