O femeie a vrut să-şi scoată ilegal fiul de 5 ani din ţară: l-a ascuns sub bancheta din spate a unui microbuz. Ce explicaţii a dat poliţiştilor

O femeie a vrut să-şi scoată ilegal fiul de 5 ani din ţară: l-a ascuns sub bancheta din spate a unui microbuz. Ce explicaţii a dat poliţiştilor

O femeie originară din Sibiu a încercat să-şi scoată copilul de 5 ani din ţară ilegal, ascuns sub bancheta din spate a unui microbuz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta femeii a fost depistată la frontieră de poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei. Aceştia l-au găsit pe minor, constatând că mama acestuia a încercat să îl scoată ilegal din ţară, deoarece nu avea documente de călătorie.

Infracţiunea a avut loc vineri, în jurul orei 7.00. La Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza judeţului Sibiu. La controlul efectuat asupra microbuzului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns sub bancheta din spate, acoperit cu o pătură, un băiat, în vârstă de 5 ani - anunţă Poliţia de Frontieră.

„Din primele verificări, s-a constatat faptul că minorul este fiul pasagerei. La cercetări aceasta a declarat că intenţiona să ajungă cu băiatul în Polonia, unde a menţionat că are un loc de muncă, dar că nu avea documente de călătorie pentru acesta, fapt pentru care l-a ascuns sub banchetă pentru a încerca să iasă cu el din ţară”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Femeia nu a mai ajuns la destinaţie nici singură, nici cu copilul său. Mai mult decât atât, aceasta este cercetată în cadrul anchetei iniţiate de autorităţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.
citeste totul despre: