O fată de 12 ani a dispărut de acasă. Aţi văzut-o?

O fată de 12 ani a dispărut de acasă. Aţi văzut-o?

Ionela Cristina Cernat

Ionela Cristina Cernat a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 21 iunie şi de atunci este de negăsit. Dacă aţi văzut-o contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau sunaţi la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Dispariţia fetei a fost anunţată la poliţie în data de 21 iunie de către mama ei. În aceeaşi zi, în jurul orei 10:00 dimineaţa, fata a plecat de acasă şi de atunci este de negăsit. 
 
Ionela Cristina Cernat are 1,40 înălţime, 45-50 de kilograme, păr şaten, lung, ondulat, breton, ochi căprui, ten alb, corpolenţă robustă. Nu prezintă semne particulare. 
 
La data dispariţiei purta tricou alb cu mânecă scurtă, colanţi de culoare gri închis cu imprimeu ce imită cusăturilor pantalonilor tip jeans, pantof tip adidas de culoare albastru-mov.    
 
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.
 
Vă mai recomandăm: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările