Moş Crăciun vine cu mâncare de la catering. Cât ne costă să primim direct acasă mâncarea tradiţională, de Crăciun

Moş Crăciun vine cu mâncare de la catering. Cât ne costă să primim direct acasă mâncarea tradiţională, de Crăciun

Bucatele traditionale pot fi comandate la firmele de catering - Foto arhiva Adevărul

Tot mai mulţi sibieni aleg o variantă la îndemână pentru masa tradiţională de Crăciun. Persoanele foarte ocupate îşi primesc musafirii cu bucate tradiţionale, comandate la firmele de catering.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Meniurile de Crăciun ale firmelor de catering includ neapărat un platou de pe care nu lipsesc produsele tradiţionale din carne de porc. “Sunt solicitări, multe chiar, sunt oameni ocupaţi care nu neapărat îşi taie porcul şi fiind un platou cu foarte multe lucruri îşi comandă pentru ziua respectivă şi a doua zi după”, explică Agapia Mettke, reprezentant al unei firme de catering din Sibiu. 
 
Un astfel de platou tradiţional include printre altele cârnăciori de oaie şi de porc, caltaboşi, jumări, file de porc dar şi brânzeturi şi crudităţi. 
 
Ofertele de sărbători sunt valabile, de regulă, începând din 20 decembrie şi până după Crăciun. “Facem platouri tradiţionale cu mâncare românească, în mai multe variante de meniu. Meniul mai include ciorabă ardeleneanscă, de perişoare sau de văcuţă, la alegere, iar la felul doi sărmăluţe cu mămăliguţă sau friptură de porc la cuptor, ruladă de pui sau de porc. La desert avem prăjituri, cozonac. În general e ofertă personalizată pentru care au invitaţi şi nu au timp să gătească”, explică Iuliu Todea, reprezentant al unei alte firme de catering din Sibiu.
 
Preţurile pentru masa de Crăciun de la firmele de catering pornesc de la 15-20 de lei de persoană şi ajung până la aproximativ 70 de lei de persoană, iar comenzile se dau cel puţin cu o zi înainte.  
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările