Morga Spitalului Judeţean Sibiu, dotată cu un container cu instalaţie de răcire. 308 decese s-au înregistrat de la debutul pandemiei

Morga Spitalului Judeţean Sibiu, dotată cu un container cu 
instalaţie de răcire. 308 decese s-au înregistrat de la debutul 
pandemiei

Morgă - foto arhivă

Morga Spitalului Judeţean Sibiu a fost dotată cu un container cu instalaţie de răcire, cu capacitate de 12 locuri. Unitatea mai dispune de un container şi face demersuri pentru racordarea acestuia la o instalaţie de răcire. De la debutul pandemiei, s-au înregistrat 308 decese la persoane infectate cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul Judeţean Sibiu a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că morga unităţii a fost dotată cu un nou container pentru depozitarea persoanelor decedate.

”Containerul are o capacitate de 12 locuri, beneficiază de instalaţie de răcire şi îndeplineşte condiţiile de securitate epidemiologică. Celălalt container aflat deja în dotarea serviciului va fi folosit doar în caz de necesitate”, a transmis SCJU Sibiu.

Instituţia a precizat că face demersuri pentru a putea monta o instalaţie de răcire şi în cadrul celui de-al doilea containter.

De la debutul pandemiei, în judeţul Sibiu au decedat 308 persoane infectate cu noul coronavirus.

În ultimele 14 zile, incindenţa cumulată în judeţ este de 9,01 cazuri la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu, aflat de luni în carantină, a depăşit 13 la mie.

Citeşte şi:

Judeţul Sibiu are o rată de infectare cu SARS-CoV-2 peste 9, cea mai mare din ţară. Situaţia infectărilor în toate judeţe

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va fi condusă de un medic militar, cu grad de colonel

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările