Medieşenii fac donaţii pentru sinistraţii din Moldova

Primăria municipiului Mediaş demarează o campanie publică de strângere  de ajutoare umanitare pentru persoanele afectate de inundaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

Stupefiant: Prelatul unitarian şi-a premeditat faptele

Primăria Mediaş şi-a făcut cor de cameră

Mai multe autorizaţii de construcţie eliberate la Mediaş decât anul trecut

Municipalitatea medişeană vine şi de data aceasta în sprijinul celor afectaţi de inundaţii. În perioada 1 – 16 iulie medieşenii care doresc să se alăture acestei campanii sunt aşteptaţi la Unitatea de Asistenţă Medico- Socială situată în Mediaş, str Acad. Ioan Moraru, nr.7.

Astfel, cei care vor să ofere un ajutor semenilor lor afectaţi de inundaţii pot să doneze alimente de bază nealterabile, îmbrăcăminte, încălţăminte, materiale de construcţii precum şi pături sau alte produse de uz casnic.

„Nu am putut râmâne indiferenţi faţă de drama prin care trec semenii noştri motiv pentru care în următoarele două săptămâni am demarat o campanie de strângere de ajutoare. Atât în 2007, cât şi în 2008 am iniţiai astfel de campanii, medieşenii fiind receptivi de fiecare la suferinţă prin care trec persoanele afectate de inundaţii. Îndemnul meu este să  dăm dovadă de solidaritate şi să-i ajutăm pe aceşti oameni greu încercaţi“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările