Marcel Piteiu a murit. Fostul director al Romgaz s-a stins din viaţă duminică la Bucureşti

Marcel Piteiu a murit. Fostul director al Romgaz s-a stins din viaţă duminică la Bucureşti

Marcel Piteiu

Marcel Piteiu, fostul director genreral al Romgaz Mediaş, a murit duminică la Bucureşti, cauza decesului urmând să fie stabilită de medicii legişti.

 

Marcel Piteiu avea 61 de ani, era căsătorit şi avea un copil. A fost director general adjunct şi apoi director general al Romgaz Mediaş, funcţie din care a demisionat în urma unor acuzaţii de conflict de interese şi fapte de corupţie. 

Marcel Piteiu a fost una din figurile marcante ale fostului PDL şi între 2007 şi 2008 a fost deputat în Parlamentul României. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Vă mai recomandăm: 

 
Un subofiţer de jandarmerie din judeţul Sibiu a provocat un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Bărbatul a părăsit imediat locul evenimentului, fiind găsit câteva ore mai târziu de poliţişti, care au constatat că acesta avea şi o alcoolemie ridicată.
 
 
Mulţi dintre cumpărătorii de autoturisme second-hand le găsesc abia după achiziţie „viciile ascunse“. Un specialist a explicat, pentru „Adevărul“, care sunt greşelile cele mai comune făcute de clienţii neexperimentaţi.
 
 
Bărbatul care a ucis cu bestialitate la începutul lunii martie o femeie pentru care făcuse o adevărată obsesie a fost condamnat de către Curtea de Apel Alba Iulia la închisoare pe viaţă. Decizia instanţei este definitivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: