Mai multe străzi se închid de astăzi din cauza lucrărilor la reţele

Mai multe străzi se închid de astăzi din cauza lucrărilor la reţele

Pe unele strazi, traficul va fin inchis din cauza lucrarilor - Foto Arhiva Adevărul

Societăţile proprietare ale reţelelor de gaz, apă şi canalizare încep de astăzi lucrările pe mai multe străzi. Din cauza acestor lucrări, străzile Patrioţilor, Plugarilor şi Octavian Goga se vor închide iar pe alte străzi lucrările se vor desfăşura fără a se închide traficul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Pentru reabilitarea reţelelor de gaz se va interveni pe mai multe străzi. Astfel, strada Patrioţilor va fi închisă traficului din 22 aprilie pentru aproximativ o lună pentru modernizarea acestei reţele iar pe strada Sălciilor lucrările de înlocuire a conductei de gaz au început pe 20 aprilie, dinspre Calea Şurii Mari. Constructorii estimează că vor finaliza lucrările în aproximativ o lună.
 
Pe strada Paltinului se va începe montarea noii conducte dinspre Bulevardul Vasile Milea, perioada de execuţie a lucrărilor pe întreaga stradă fiind 22 aprilie – 10 iunie iar pe strada Luncii va începe schimbarea conductei de gaz din 22 aprilie, lucrările urmând să fie finalizate în 22 mai. 
 
În perioada 8 – 22 mai se va moderniza reţeaua de gaz pe strada Eftimie Murgu, iar pe străzile Dorului şi Cedonia lucrările sunt planificate pentru perioada 22 aprilie – 15 mai. 
 
Lucrările de modernizare a reţelei de canalizare sunt planificate pe străzile Lebedei (20 aprilie – 20 mai), Luceafărului (18 aprilie – 18 mai) şi Oaşa (doar în zona parcării). Strada Plugarilor se va închide în perioada 22 aprilie – 28 iunie pentru amenajarea noii reţele de alimentare cu apă. 
 
DPC va începe din 22 aprilie lucrările de reparaţii pe strada Octavian Goga. Strada se va închide pe tronsoane, lucrările urmând să fie finalizate la sfârşitul lui iulie. ”Aceste lucrări sunt necesare în contextul lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare care au afectat atât carosabilul, cât şi trotuarele”, spun reprezentanţii municipalităţii. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările