Lucrări la reţele începând de luni, pe mai multe străzi din oraş. Strada Aleea Haiducului va fi închisă din cauza lucrărilor

Lucrări la reţele începând de luni, pe mai multe străzi din oraş. Strada Aleea Haiducului va fi închisă din cauza lucrărilor

În primele zile ale lunii iunie demarează noi lucrări la reţele, pe şase străzi din municipiul Sibiu. În aceste zone, şoferii sunt rugaţi să circule cu atenţie. Pe strada Aleea Haiducului, din cauza lucrărilor, traficul va fi închis între 3 şi 20 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Societatea de gaz va interveni de luni, 3 iunie, pe strada Râului, pe tronsonul dintre strada Gladiolelor şi strada Metalurgiştilor, pentru reabilitarea reţelei proprii. Lucrările vor fi executate în zona de parcări şi în zona verde, dar şoferii sunt rugaţi să circule cu atenţie pe această porţiune.
 
Lucrările la reţeaua de gaz continuă pe strada Hegel, iar din 3 iunie constructorul va înlocui conducta şi pe strada Budislav, o ramificaţie a străzii Hegel. Din 10 iunie se vor executa aceleaşi lucrări şi pe strada Fraţii Grachi, o altă ramificaţie a străzii Hegel.
 
Strada Lupeni va intra şi aceasta în lucru din 3 iunie până la 1 august. Pe această stradă se va înlocui conducta de canal, lucrările urmând să fie executate sub trafic. Lucrările vor începe de la intersecţia cu strada Moara de Scoarţă.
 
Pe strada Aleea Haiducului va fi de asemenea înlocuită conducta de apă. Pentru execuţia acestor lucrări şi datorită lăţimii mici a acestei străzi este necesară închiderea traficului în perioada 3-20 iunie.
 
Vă mai recomandăm
 
 
 

 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările