Lucrări la reţeaua de gaz pe şapte străzi din Sibiu

Lucrări la reţeaua de gaz pe şapte străzi din Sibiu

Lucrări ale E.On pot fi văzute în tot oraşul

Constructorii angajaţi de societatea de gaz vor intra în următoarea perioadă pe încă şapte străzi din municipiul Sibiu, una dintre ele fiind bulevardul Victoriei.

Pe bulevardul Victoriei, pe tronsonul dintre strada A. Şaguna şi strada Banatului se va lucra în perioada 30 iulie – 3 august iar tronsonul dintre strada Banatului şi strada Avrigului va fi finalizat până în data de 3 septembrie. Traversările în intersecţii se vor executa noaptea.

Pe strada Dealului se va lucru în perioada 30 iulie – 3 august, traversarea către strada Alba Iulia urmând să fie executată noaptea pentru a nu opri traficul.

Pe Aleea Geniştilor lucrările vor avea loc în perioada 1 august – 1 octombrie, pe strada Gh. Ţiţeica în perioada 1 august – 1 octombrie, pe strada Cloşca în perioada 30 iulie -2 august, pe strada M. Sturza, în perioada 2 – 5 august iar pe strada Bobâlna, în perioada 3 – 9 august.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările