Intoxicați cu monoxid de carbon. Un bărbat a murit, o femeie a ajuns în comă la spital

Intoxicați cu monoxid de carbon. Un bărbat a murit, o femeie a ajuns în comă la spital

Foto: Arhivă

Tragedie la o casă de pe strada Unirii din Cisnădie. Un bărbat de 60 de ani a murit, iar o femeie de 80 de ani a ajuns, în comă, la spital, duminică seară, ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un vecin a făcut macabra descoperire și a cerut ajutor prin 112.

„Când am venit am bătut cu un băț în geam, am văzut că nu răspunde nimeni, m-am urcat cu scara, m-am uitat pe geam, am văzut că îi mișcă mâna și am zis că nu e ceva în regulă. Am mai bătut iară în geam, am văzut că nu răpspunde și am luat scara și m-am suit în sus, și am coborât prin pod în casă. Am descuiat, el era gata mort, am dat telefon după poliție și după SMURD”, a povestit Ion Lavu, vecinul care i-a găsit pe cei doi și a alertat autoritățile.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 60 de ani. Femeia, în vârstă de 80 de ani, la care bărbatul locuia în gazdă, a fost preluată și dusă de urgențăă la spitalul din Sibiu.

”Am fost solicitați în Cisnădie, unde am găsit o persoană decedată prin intoxicație cu monoxid de carbon, alta în comă, care cu oxigenoterapie și-a revenit și am transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă”, a spus Cezar Bologa, medic SMURD Sibiu.  

Cadavrul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările