Hot-dog-ul pe bază de apă care costă 38 de dolari şi „promite“ tinereţe veşnică. Exerciţiul de probat naivitatea oamenilor

Hot-dog-ul pe bază de apă care costă 38 de dolari şi „promite“ tinereţe veşnică. Exerciţiul de probat naivitatea oamenilor

FOTO Instagram / @williamjans

În cadrul unui festival alimentar organizat la Vancouver, Canada, turiştii au fost îndemnaţi să cumpere o super-mâncare – hot-dogul care nu mai este înfăşurat în pâine, maioneză, sosuri şi salată, ci în apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Formula „inovativă” prezentată de comercianţi promitea să îmbunătăţească memoria, să scadă din greutate şi chiar să aibă un efect de întinerire. Totul pentru 38 de dolari canadieni.
 
Fondatorul brandului Hot Dog Water, Douglas Bevans, şi-a asigurat clienţii că apa în care este pus crenvurstul a fost creată după o reţetă unică: unele ingrediente ajută mai bine la absorbirea celorlalte şi toate acestea ar duce la saturarea organismului cu electroliţi.
 
În apropierea cortului în care a fost vândut „hot dog-water” oamenii s-au adunat curioşi şi mulţi au convenit să dea pentru el 38 de dolari canadieni. În plus faţă de apă, cumpărătorilor li s-au oferit şi spray-uri „utile” pentru organism.
 
Hot Dog Water este un simplu cârnat într-o sticlă cu apă, iar ce a încercat Bevans a fost un exerciţiu. El a vrut să atragă atenţia asupra naivităţii oamenilor care aleargă după super-alimente scumpe care le promit o eficacitate imposibil de dovedit.
 
Tot exerciţiul l-a costat pe Evans 1.200 de dolari canadieni, însă a vândut în total 60 de litri de hot-dog, adică a câştigat mai mult de 2.200 de dolari canadieni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările