Holograf, Andra, Vama, Smiley şi Alex Velea cântă la Sibiu, la Media Music Awards

Holograf, Andra, Vama, Smiley şi Alex Velea cântă la Sibiu, la Media Music Awards

Peste 20 de artişti şi formaţii de top din România vor urca pe cele două scene din Piaţa Mare pe 19 septembrie, la eveniment fiind aşteptaţi peste 30.000 de spectatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Media Music Awards, gală considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, aduce peste 20 de artişti şi formaţii de top pe cele două scene din Piaţa Mare.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project.

În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry şi Red Blonde, iar Faydee este primul artist internaţional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

Invitaţii vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid şi vor fi fotografiaţi la panoul oficial păşind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

„Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează apariţiile radio şi TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiştii şi piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzaţi fiind şi cei mai ceruţi de public. Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor, cum s-ar putea întâmpla, spre exemplu, în cazul voturilor pe internet într-un timp limitat”, anunţă organizatorii evenimentului.

Biletele la Media Music Awards costă 20 de lei şi pot fi procurate online din reţeaua Myticket.ro şi Eventim.ro, precum şi din magazinele Orange Shop, Domo şi Germanos. În Sibiu, ele vor fi vândute în 15 localuri şi cafenele, semnalizate cu imaginea evenimentului, în Promenada Mall şi în Galeriile Carrefour. În ziua evenimentului, preţul va fi de 30 de lei.
 

Vă mai recomandăm:

S-a dat startul festivalului de film horror şi fantastic de la Biertan

Ghiţă Mureşan vine la Sibiu, la Zilele Baschetului

Muzică medievală, cavaleri şi domniţe Festivalul Medieval de la Sibiu. Programul complet al evenimentului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: