Gazul se opreşte marţi pe mai multe străzi din Sibiu

Gazul se opreşte marţi pe mai multe străzi din Sibiu

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marţi pe mai multe străzi din municipiul Sibiu. Alimentarea cu gaz va fi reluată începând cu ora 17:00.

 

Pentru cuplarea unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie va sista alimentarea cu gaze naturale, marţi, 4 iunie, începând cu ora 09:00, pe străzile  
Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz, Calea Dumbrăvii, blocuri Cartier "Dioda" şi P-ţa Aurel Vlaicu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, se arată într-un comunicat al E.ON Gaz Distribuţie.

Vă mai recomandăm

Lucrări la reţele începând de luni, pe mai multe străzi din oraş. Strada Aleea Haiducului va fi închisă din cauza lucrărilor

Nu scăpăm de ploi nici săptămâna viitoare, la Sibiu. Temperaturi de 0 grade, noaptea, la Bâlea Lac

Peste 300 de evenimente în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu 2013 - Programul FITS Sibiu 2013 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările