GALERIE FOTO Ele sunt frumoasele care vor concura la Miss Diaspora International Models la Sibiu

GALERIE FOTO Ele sunt frumoasele care vor concura la Miss Diaspora International Models la Sibiu

Miss Romania, Mihaela Elena Williams

Douăzeci de concurente, provenind din ţări de pe patru continente, se vor lupta pe 12 iulie, la Sibiu, pentru a câştiga marele titlu Miss Diaspora Internaţional Models 2013

Ştiri pe aceeaşi temă

 
România va fi astfel gazda unui eveniment despre care se va vorbi peste tot în lume, modelele intrate în competiţie urmând a fi susţinute de prietenii şi de fanii din ţările lor natale. O parte dintre concurente au la activ cariere în domeniu: au prezentat pe podiumurile de modă, au apărut în reclame TV sau în filme, au fost hostese la evenimente importante şi chiar şi-au reprezentat ţările în concursuri sportive internaţionale.
 
România este reprezentată de Mihaela Elena Williams. Ea are 21 de ani şi este studentă la arte în cadrul Brooklyn College şi îşi doreşte ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociaţie care luptă pentru femeile abuzate şi împotriva traficului de carne vie.
 
Miss Haiti, DayLys, este model şi stewardeză, a apărut în spoturi TV pentru branduri de băuturi răcoritoare sau bere, precum şi pentru New York Film Academy. A jucat în seriale TV precum CSI New York, Deception şi The Other Woman, iar în prezent ia lecţii de canto la New York. Ştie trei limbi străine, joacă baseball, tenis, face yoga şi îi place să danseze salsa, merengue, hip hop şi dansuri africane.
 
Miss Norvegia, Tracy Gramer, este fosta Miss Minessota Bikini America, Miss Chicago Bikini America, şi a fost declarată una din cele mai frumoase femei din lume de către Jezebel Magazine în 2008. S-a calificat în finalele concursurilor Miss Bikini America 2010 Miss Bikini Universe 2011 şi Arnold Classic Bikini 15. 
 
Miss Franţa, Audrey Bonecker, a fost Miss Bretagne şi a câştigat premiul pentru eleganţă la Miss Franţa. A fost model şi hostess la Monte Carlo Grand Prix, Monaco Yacht Show şi Le Bernardin Bew York, vorbeşte cinci limbi străine şi îi place să călătorească, ajungând până în prezent în 13 ţări.
 
Miss Italia, Danielle Cinone, a apărut în Teen People Magazine, în reality show-ul Glam Fairy, este brand ambassador pentru Angela King Designs Go! Wild Wear şi Glitz Entertainment. Este masterand în artele comunicării la New York Institute of Technology, antrenor de patinaj şi îşi doreşte să aibă un talk show la TV. Printre hobby-uri se numără cântatul la clarinet şi gătitul. 
 
Miss Suedia, Alexandra Sundell, a fost implicată în organizarea New York Fashion Week, Atlantic City Fashion Week şi SouthSea Fashion Week în Marea Britanie. Una din cele mai interesante momente ale carierei sale a fost atunci când a fost model pentru armata suedeză, realizând mai multe pictoriale.
 
Miss Moldova, Domnita Sajin, a fost model în Italia, România şi Moldova, a fost câştigătoarea Miss Europa în Italia 2009, Miss Globe Beauty Queen International (China), Miss All Nations (China), a organizat concursuri de frumuseţe în China şi Malaesia. Născută într-o familie de muzicieni, Domniţa cântă la pian, vioară şi ia lecţii de canto. 
 
Miss Rusia, Alena Alexa, este model şi actriţă în Statele Unite ale Americii, a studiat actoria la Terry Schreiber Studio & Theatre, deţine un business în domeniul imobiliar şi altul în industria de frumuseţe în Rusia. Este certificată ca somelier de către Court of Master Sommelier şi îi place sportul, practicând tenis şi ski.
 
Miss Egipt, Zaina, este asistentă medicală şi model, a studiat în New York, compune piese muzicale, scrie poezii, dansează şi practică yoga.
 
Miss Letonia, Liga, a defilat la New York Fashion Week, a colaborat cu o serie de designeri internaţionali şi a avut apariţii în seriale, dar a devenit şi model pentru benzi desenate, cum ar fi producţia Beyond Comics Superheroes. A urmat Academia Letonă de Cultură, a studiat teatru, coregrafie, dans contemporan, si este speaker pentru diverse companii şi proiecte. 
 
Miss Germania, Whitney Joesten, este bijutier, are diplomă de expert în vânzări, a defilat pentru mai mulţi designeri internaţionali, printre care şi Stephan Pelger, şi a participat la Next Top Model Germania, fiind antrenată de însăşi Heidi Klum.
 
Miss Republica Dominicană, Elizabeth Perez, este specialist în nutriţie, are diplomă în arte marţiale, ştie să danseze balet, salsa şi merengue, vorbeşte engleza, spaniola şi rusa şi s-a implicat ca voluntar în diverse acţiuni salvatoare în cazul catastrofelor naturale.
 
Miss Israel, Sarah Algstrand, este înrolată în armata israeliană, este pe humătate suedeză şi a fost numită Face of Sweeden, fiind implicată în mai multe proiecte fashion.
 
Miss Lituania, Edita Rinkeviciute, a fost una dintre vedetele revistei Maxim, a apărut în reclame TV şi în mai multe clipuri muzicale ale artiştilor din ţara ei natală.
 
Miss Danemarca, Marie Emelie Gyllensteen, este model de succes atât în şara ei natală, cât şi în Suedia sau Statele Unite ale Americii şi a lucrat în mai multe aeroporturi internaţionale.
 
Miss Bulgaria, Iva Ivanova, are 18 ani şi a debutat ca model prezentând pentru designeri bulgari în Sofia. A lucrat ca model pentur campanii ale unor branduri internaţionale de cosmetice, iar Miss Diaspora International Models este primul concurs de frumuseţe la care participă. 
 
Miss Canada, Chayla Maracle, a câştigat Miss World Canada şi a fost aleasă să reprezinte ţara natală la Miss Diaspora Models International dintre peste 300 de candidate.
 
Miss Korea,  Yasmine Stjarnstrom, este o tânără ce a cunoscut succesul lucrând pentru designeri europeni şi de peste ocean. Imaginea sa exotica a ajutat-o să obţină contracte importante. Participă pentru prima data la un concurs de frumuseţe. 
 
Miss USA, Carson Slayton, este cea mai tânără concurentă care a participat vreodată la Miss Diaspora Models International, având 18 ani. A fost aleasă din peste 500 de candidate, locuieşte în Carolina de Nord, iar până la această vârstă a lucrat cu peste 100 de designeri. 
 
Miss Bulgaria USA, Sylviya Taseva, este campioană la gimnastică ritmică, a reprezentat echipa naţională încă de când avea 12 ani, a obşinut medalii de aur si de bronz la campionatele mondiale şi europene. A predat pentru echipa de juniori a SUA, precum şi cursuri private pentru copiii marilor vedete de la Hollywoof. Are activitate bogată în sport, în dans lyrical jazz, este acrobată şi expertă în dansuri cu focul.
 
Finalistele ediţiei 2013 vor sosi în Sibiu cu o săptămână înaintea finalei şi vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradiţiile şi valorile culturale ale ţării noastre. Proiectul va promova astfel România, şi Sibiul în mod special, ca destinaţie turistică şi culturală la nivel internaţional în Statele Unite ale Americii şi în toate ţărilor ale căror reprezentante intră în competiţie.
 
Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport şi până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoţite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.
 
Mai mult, fotografiile realizate în faţa şi în interiorul celor mai reprezentative locaţii cu potenţial turistic din Sibiu şi din împrejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicaţie care va fi promovată în ţările de origine ale participantelor.
 

 

Miss Bulgaria USA

Imagini din aceeasi galerie
 • Miss Bulgaria USA
 • Miss Bulgaria
 • Miss Canada
 • Miss Egipt
 • Miss Franta
 • Miss Germania
 • Miss Israel
 • Miss Italia
 • Miss Korea
 • Miss Letonia
 • Miss LItuania
 • Miss Moldova
 • Miss Norvegia
 • Miss Republica Dominicana
 • Miss Romania
 • Miss Rusia
 • Miss Suedia
 • Miss USA
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările