GALERIE FOTO Bărbatul care şi-a măcelărit fosta soţie în halta de la Micăsasa a fost condamnat la 14 ani de închisoare

GALERIE FOTO Bărbatul care şi-a măcelărit fosta soţie în halta de la Micăsasa a fost condamnat la 14 ani de închisoare

Petru Borbel, bărbatul care în vara acestui an şi-a ucis fosta soţie cu 12 lovituri de cuţit în gara din localitatea sibiană Micăsasa a fost condamnat de către magistraţii Tribunalului Sibiu la 14 ani de închisoare cu executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Bărbatul care, la jumătatea lunii iunie a acestui an şi-a ucis cu bestialitate fosta soţia în halta de la Micăsasa şi-a primit pedeapsa. 
 
Adriana Borbel a avut o viaţă grea cu fostul soţ, cu ameninţări şi bătăi, au povestit apropiaţii femeii, astfel că a fugit din locuinţa comună din Baia Mare pentru a-şi reface viaţa cu un bărbat din Micăsasa, pe care îl cunoscuse pe internet. Femeia s-a mutat în casa acestuia împreună cu fiica ei de 7 ani şi intenţiona să divorţeze şi să se căsătorească cu Elek Kosa, bărbatul cunoscut pe internet. 
 
La o săptămână de când s-a mutat s-au trezit cu fostul soţ la poartă, sub pretextul că vrea să-şi vadă fiica. Au povestit, după care au plecat să-l ducă pe bărbat la gară. Aici, acesta a spus că vrea să vorbească între patru ochi cu fosta soţie, a tras-o deoparte apoi a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe tânără cu o cruzime ieşită din comun. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai iubitului femeii şi ai fiicei acesteai de doar 7 ani. 
 
„Eu am stat la distanţă de 3 metri. De la mine de acasă am venit înspre gară să povestim, că el a spus că mai are un pic şi vine trenul. Am gândit prima dată că o îmbrăţişează, numai că am văzut că ceva bagă, era cam aşa cuţitul. Am tras-o înăuntru şi a venit acolo peste mine şi i-a mai dat un cuţit, şi a murit în braţele mele. Atâta i-a spus fetiţa, „tati nu mă omorî că vin cu tine”. Am dat cu apă peste ea, am strâns unde am văzut că sângera, dar n-am mai putut să fac nimic", a povestit la puţin timp după crimă iubitul femeii, aflat în stare de şoc. 
 
La aproape jumătate de an de la înfiorătoarea crimă magistraţii Tribunalului Sibiu s-au pronunţat în acest dosar. Petru Borbel a primit 14 ani de închisoare pentru omor calificat şi 1 an de închisoare pentru port ilegal de cuţit, urmând să execute pedeapsa cea mai grea, de 14 ani închisoare.  
 

Anca Borbel a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit

Imagini din aceeasi galerie
 • Anca Borbel a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit
 • Elek Kosa a asistat neputincios la momentul cand iubita lui a fost ucisa
 • Crima s-a petrecut in halta CFR din localitatea sibiana Micasasa
 • Crima s-a petrecut in halta CFR din localitatea sibiana Micasasa
 • Crima s-a petrecut in halta CFR din localitatea sibiana Micasasa
 • Vasile Borbel risca pana la 25 de ani de inchisoare
 • Crima a avut loc in halta din localitatea sibiana Micasasa
 • Crima a avut loc in halta de tren din localitatea sibiana Micasasa
 • Cadavrul tinerei a fost dus la Medicina Legala, pentru necropsie
 • Anca Borbel a fost ucisa cu 12 lovituri de cutit
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările