FOTO VIDEO Restricţii auto pe A1, în Sibiu, în urma intrării municipiului în carantină

FOTO VIDEO Restricţii auto pe A1, în Sibiu, în urma intrării municipiului în carantină

Restricţii auto pe A1 în contextul intrării municipiului Sibiu în carantină Foto Adevărul - credit DRDP Braşov

Poliţia Sibiu informează şoferii că de duminică seara, 15 noiembrie, pe autostrada A1, la una dintre intrările în municipiu vor fi impuse restricţii de circulaţie, în contextul instituirii carantinei.

Ştiri pe aceeaşi temă

De luni, 16 noiembrie, ora 05.00, timp de două săptămâni, în municipiul Sibiu, dar şi localităţile: Şelimbăr, Tălmaciu şi Cisnădie se instituie măsura carantinei, din cauza ratei crescute de infectare cu virusul SARS - CoV-2 înregistrate în aceste zone. 
 
În acest context, de duminică, 15 noiembrie intră în vigoare şi restricţii de circulaţie legate de autostrada A 1. Practic este închis accesul auto într-unul din puncte, pentru toate categoriile de mijloace de transport. Este vorba de cel de la km 244. Un alt punct de acces se află însă la 2 kilometri depărtare la km 242, care este deschis.
 
Spre exemplu, şoferii care vin dinspre Mediaş se recomandă să intre de pe DN 14 pe A1, la km 247 şi apoi să iasă de pe A 1, la km 254 - Aeroport.
 
„În atenţia conducătorilor auto! Începând de duminică, 15 noiembrie, ora 18,00, se închide accesul auto pe bretelele care asigură legătura între Strada Henri Coandă, Municipiul  Sibiu şi A1, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea de pe autostradă.
 
Mesaje de instituire a carantinei în Sibiu, în oraşele Sibiu şi Tălmaciu:
 
Această restricţie se instituie în preambulul aplicării măsurilor de restricţionare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină şi se va menţine pe toată perioada aplicării carantinei.
 
Restricţiile vor fi puse în aplicare cu sprijinul lucrătorilor C.N.A.I.R. care vor marca şi semnaliza corespunzător zonele în cauză.
 
Restricţii auto pe A1 în contextul intrării municipiului Sibiu în carantină Foto Adevărul  
 
Accesul spre şi dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ştefan cel Mare şi Calea Şurii Mari, precum şi DN 7H (Aeroport)”.
 
 
Conducătorii auto care tranzitează municipiul Sibiu sunt îndrumaţi să aleagă alte trasee: - intrare DN 1 (Mohu) – ieşire Aeroport sau continuare pe A1; - intrare Aeroport / A1 – ieşire DN 1 (Mohu). 
 
 
Rata de infectare cu virusul SARS - CoV-2 raportată duminică, 15 noiembrie, în judeţul Sibiu, era de 8,32 de cazuri la mia de locuitori, în creştere, cea mai mare la nivel de ţară, după ce au fost confirmate încă 399 de cazuri noi de persoane diagnosticate cu noul coronavirus. Alte 75 de cazuri au fost reconfirmate pozitiv în aceeaşi zi. Numărul total de persoane infectate de la începutul pandemiei se ridică astfel la 10.360.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările