FOTO Feerie în centrul Sibiului. 80.000 de leduri colorate iluminează pietonala Nicolae Bălcescu

FOTO Feerie în centrul Sibiului. 80.000 de leduri colorate iluminează pietonala Nicolae Bălcescu

80.000 de leduri lumineaza centrul Sibiului - Fotografii Ramona Găină

80.000 de leduri colorate iluminează de luni seara pietonala Nicolae Bălcescu din centrul Sibiului, în cadrul unui eveniment unic în România. Ledurile vor rămâne aprinse până în prima zi a anului viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Structurile luminoase cu leduri multicolore au fost montate timp de 10 zile, pe pietonala Bălcescu. A fost nevoie de multă răbdare şi pricepere, pentru ca artiştii italieni să reuşească să monteze totul în timp util. Construcţiile luminoase, cu  înălţimea de 21 de metri şi lăţimea de 20  metri, creează o atmosferă feerică şi  unică în România, pe bulevardul central al fostei Capitale Culturale Europene. 

”Sibiu Lights and More 2014 a fost gândit ca un eveniment complet, care să întregească atmosfera de sărbători, înminunata noastră urbe. Cei care vor alege să ia la pas Pietonala centrală între 15 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015  se vor putea bucura de concerte, concursuri cu Moş Crăciun şi vor putea cumpăra cadouri pentru apropiaţii lor, de la artizanii prezenţi cu diverse produse la căsuţele montate în zona scenei”, spune Sandra Dragoman, manager Sibiu Ligths and More.

Vă mai recomandăm:

Români de geniu. Emil Cioran, eternul student. Viaţa nevăzută a filosofului îndrăgostit de România

Lui Emil Cioran i-a plăcut să studieze şi nu să predea. A preferat să renunţe la catedra de filosofie din Braşov pentru a-şi continua viaţa de student la Paris. Eleonora Cioran, cumnata scriitorului, dar şi criticul de teatru George Banu şi pianistul Andrei Vieru, care l-au cunoscut, vorbesc despre umorul „pesimistului efervescent“, despre legăturile acestuia cu lumea mondenă şi iubirile lui Cioran.

Micul geniu IT care i-a uimit pe elveţieni: „Ştiu toate codurile pe de rost“

Petru Rogojanu, un copil de 12 ani din Sibiu, a absolvit cu succes două cursuri de IT, pentru adulţi, ale unei instituţii elveţiene, unul de web designer şi unul de web programator. Petru poate fi angajat în orice moment pe aceste poziţii, iar în 2012, a devenit cel mai tânăr web designer din România.

Povestea bibliotecii comunale din şura bunicii. Locul magic unde cărţile se citesc pe scaune din baloţi de paie

Elevii din comuna Moşna, din judeţul Sibiu, redescoperă plăcerea cititului într-un cadru ieşit din comun: au o bibliotecă sătească deschisă în şura unei case.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: