Eric de Oliveira este oficial tătic! Vezi primele poze cu fiul vedetei lui Gaz Metan!

Cosmina Oliveira (ex-Dancu) a născut la 30 de minute după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, la o clinică privată din Târgu Mureş. Conicidenţă sau nu, Gazul va debuta în noul sezon de liga 1, chiar în oraşul în care fiul lui Eric a venit pe lume, luni, cu FC Braşov, echipă care a ales Tg. Mureş ca gazdă a acestei partide pentru că are stadionul suspendat.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Nemţii din Mainz o aşteaptă pe Gaz Metan Mediaş cu urări în limba română

Fotbalistul vedetă al grupării medieşene de liga 1, Gaz Metan este de azi tătic cu acte în regulă. Soţia Cosmina l-a adus pe lume fiul său, chiar cu o zi înainte ca Eric să înceapă campionatul cu Mediaşul.

Derrrrrrrric albuleeeeee!”, a fost prima reacţie şi primul comentariu făcut de fotbalistul brazilian la adresa fiului său. Eric a postat şi două fotografii cu fiul său, pe pagina personală de facebook. Sute de fani s-au grăbit să îl felicite pe jucătorul Gazului.

„Acum pot să spun că mă simt cu adevărat un om împlinit. Am avut emoţii de nu pot să le exprim prin cuvinte. Sunt fericit că şi Deric şi Cosmina sunt bine”, a mărturisit fotbalistul Mediaşului.


Conicidenţă sau nu, Gazul va debuta în noul sezon de liga 1, chiar în oraşul în care fiul lui Eric a venit pe lume, luni, cu FC Braşov, echipă care a ales Tg. Mureş ca gazdă a acestei partide pentru că are stadionul suspendat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


citeste totul despre: