E.ON Gaz investeşte 23 de milioane de lei pentru modernizarea reţelei de gaze naturale din Sibiu

E.ON Gaz investeşte 23 de  milioane de lei pentru modernizarea reţelei de gaze naturale din Sibiu

Lucrări ale E.On pot fi văzute în tot oraşul

Anul acesta, în Sibiu vor fi înlocuiţi 35 de kilometri de conducte şi branşamente pe 43 de străzi. De asemenea, alţi 40 de kilometri de reţele de distribuţie vor fi înlocuiţi în mai multe localităţi din judeţ, valoarea investiţiilor fiind de aproximativ 3,5 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valoarea proiectelor de investiţii care demarează în acest an este estimată la aproximativ 23 de milioane de lei şi vizează schimbarea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de circa 35 de kilometri pe străzile: Castorului, Lungă, T. Vladimirescu, Arad, Deva, Paris, Geniştilor, Rahova, Artileriştilor, Al. Roşiorilor, Hipodromului, Parc sub Arini, G Coşbuc, O. Goga, Transilvaniei, Crişanei, Moldovei, Bahluiului, M. Sebastian, Putnei, G. Bacovia, A. Pumnul, M. Millo, M. Sturza, Dr. Stanca, Prejbei, Bobâlna, T. Mihaly, Dr. I. Raţiu, Băii, Fundătura Dealului, B-dul Victoriei, G. Ureche, Cloşca, Gh. Ţiţeica, G. Galilei, Şerbota, Gheţăriei, Urlea, Lector, Diaconu Coresi, G. Enescu şi Păcii. 

De asemenea, în localităţile sibiene Atel, Biertan, Copşa Mare, Richiş, Şmig, Ruşi, Slimnic, Bârghiş, Coveş, Tălmaciu, Cisnădie şi Mediaş compania şi-a propus reabilitarea, în acest an, a circa 40 km din reţelele de distribuţie a gazelor naturale, valoarea investiţiilor fiind de aproximativ 3,5 milioane de lei. 

„Anul trecut, E.ON Gaz Distribuţie a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Sibiu pe o lungime de circa 112 km, din care 43 km au fost înlocuiţi, iar circa 69 km au fost protejaţi catodic. Totodată, reţeaua a fost extinsă cu peste 20 km pentru a deservi noi consumatori.

De asemenea, au fost modernizate 13 de staţii de reglare-măsurare pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor. Valoarea totală a investiţiilor derulate de companie în judeţul Sibiu a depăşit  14,5 milioane de lei”, se arată într-un comunicat a E.ON Gaz. 

Tot anul trecut, în municipiul Sibiu reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a fost reabilitată pe o lungime de circa 20 kilometri, valoarea investiţiilor depăşind 6,3 milioane lei. 

Pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor din municipiului Sibiu au fost modernizate 10 staţii de reglare măsurare, investiţiile pe acest segment ridicându-se la circa 2,8 milioane lei.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările