Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va fi condusă de un medic militar, cu grad de colonel

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va fi condusă de un medic militar, cu grad de colonel

Spitalul Judeţean Sibiu - foto turnulsfatului.ro

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu va fi condusă de un colonel, medic militar. mandatul lui începe miercuri, 18 noiembrie.

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va avea conducere militară, informează DIGI 24. Noul director general este medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

„În primul rând o să fie o perioadă în care o să analizez resursele şi problemele şi greutăţile de acolo. Sper ca perioada asta să fie extrem de scurtă, cât de scurtă, în funcţie de ce găsesc. O să merg pe teren, o să văd spitalele, o să văd pe cine ne putem baza, ce putem să facem acolo. Ca şi măsuri, când o să am o imagine clară, atunci o să discutăm despre ea”, sunt primele declaraţii ale colonelului Daniel Chelcea.

Potrivit colonelului Chelcea, şi funcţia de director adjunct de la DSP va fi ocupată tot de un militar.

Întrebat ce mesaj are pentru sibieni, noul director DSP a transmis: „Să poarte masca. Să avem răbdare că lucrurile vor trece”.

Numirea colonelului Chelcea la şefia DSP Sibiu vine după demisia de vineri a lui Gabriel Budescu din funcţia de director general al DSP Sibiu, iar director adjunct a fost medicul Adela Morar.

Numărul cazurilor de coronavirus în judeţul Sibiu continuă să crească alarmant, rata de infectare ajungând la 9 la mia de locuitori, potrivit ultimului bilanţ raportat de Grupul de Comunicare Strategică. În municipiul Sibiu, aflat în a doua zi de carantină, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori marţi.

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, măsură dublă privind autorităţile locale. Preşedintele ia apărarea PNL Sibiu, dar blamează „baronii roşii” pentru Piatra Neamţ

VIDEO Iohannis dă vina pe PSD pentru tragedia de la Piatra Neamţ: Autorităţile locale PSD-iste au aplicat după ureche măsurile de la centru

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările