Deznodământ tragic în cazul fetiţei care a căzut accidental în râul Cibin în urmă cu o săptămână

Deznodământ tragic în cazul fetiţei care a căzut accidental în râul Cibin în urmă cu o săptămână

Opt zile au durat operaţiunile de căutare în cazul fetiţei care a căzut în râul Cibin Imagine: Silviana Armat

Fetiţa dispărută în urmă cu opt zile în râul Cibin, în municipiul Sibiu, a fost găsită, miercuri, decedată pe malul râului, la o distanţă de 26 de kilometri de locul în care a căzut în apă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
„După mai bine de opt zile de misiune zilnică, determinare şi efort susţinut, fetiţa căzută accidental în râul Cibin a fost găsită de pompierii militari. Din primele informaţii, trupul copilului a fost găsit în zona localităţii Tălmaciu, la 26 km de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin”, a transmis ISU, citat de Agerpres.
 
Peste 30 de pompieri militari, scafandri şi un salvamar au reluat, sâmbătă, căutarea fetiţei căzute în urmă cu cinci zile în râul Cibin în municipiul Sibiu, însă de această dată cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) acţionează până pe malurile Oltului, în zona barajului Robeşti, dar şi pe raza localităţilor Turnu Roşu şi Bungard.
 

Zeci de pompieri militari au participat la căutări

 
„Peste 30 de pompieri militari organizaţi în echipe mixte au reluat, în această dimineaţă, misiunea de căutare a fetiţei căzute în râul Cibin pe 23 iunie. Intervenţia se desfăşoară susţinut atât în zona barajului Robeşti, cât şi pe raza localităţilor Bungard şi Turnul Roşu. În locaţiile menţionate se acţionează astfel: în adâncimea apei cu scafandrii şi un salvamar; pe suprafaţa râului, pompierii militari cu două bărci pneumatice; pe malurile râului Olt, pompierii militari cu accesorii specifice. De asemenea, la faţa locului se află un echipaj SMURD pentru asigurarea primului ajutor calificat la nevoie. Toate eforturile salvatorilor sunt concentrate pentru atingerea obiectivului şi finalizarea intervenţiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, pentru sursa citată.
 
Fetiţa de cinci ani a căzut în râul Cibin, în 23 iunie, în timp ce se juca pe malul apei cu alţi copii. Zeci de pompieri au căutat-o iar Serviciul de Gospodărire a Apelor a luat măsuri pentru scăderea şi menţinerea debitului pe cursul râului astfel încât să poată fi găsită. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: