Desfigurat de un prieten, după mai multe pahare băute împreună

Au mâncat şi au băut împreună, dar totul s-a terminat la spital. Doi prieteni din Galeş s-au luat la harţă seara trecută, iar unul dintre ei a ajuns , în final, la spital, cu faţa desfigurată, după ce prietenul său i-a dat cu o rangă în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Sibiancă violată la 76 de ani

Incidentul s-a petrecut în localitatea sibiană Galeş. Un bărbat de 34 de ani a necesitat intervenţia medicilor, după ce prietenul său, cu care s-a cinstit toată seara, s-a enervate şi l-a atacat cu o rangă de fier.

L-a lovit numai în zona capului, iar victima este acum în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, pe Terapie Intensivă. Medicii spun că pacientul are un traumatism la cap, unul la osul zigomatic, adică la pometele obrazului, fractură de maxilar şi încă una în zona tâmplei stângi.

„Pacientul a primit îngrijiri medicale şi se afla sub tratament şi supraveghere în cadrul Secţiei de Neurochirurgie –ATI“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.
 
Medicii spun că bărbatul are şanse să îşi revină, dar momentan starea lui este critică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările