VIDEO FOTO Copil accidentat la Red Bull Romaniacs. Dani Oţil, printre concurenţi

VIDEO FOTO Copil accidentat la Red Bull Romaniacs. Dani Oţil, printre concurenţi

Concurentul s-a dus sa vada ce s-a intamplat cu copilul accidentat - Foto Ramona Găină

Un concurent s-a dezechilibrat pe unul din obstacolele de la prologul celui mare raliu de hard enduro din lume, desfăşurat marţi la Sibiu, şi a căzut cu tot cu motocicletă, un copil din primul rând de spectatori fiind uşor accidentat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE: În ciuda imaginilor surprinse de camerele de filmat şi a zecilor de spectatori care au fost la faţa locului, organizatorii susţin că prologul s-a desfăşurat „fără niciun incident grav” şi că motocicleta ar fi căzut „în apropierea spectatorilor”. 
 
„Siguranţa spectatorilor şi a participanţilor la raliu este foarte importantă pentru noi. De aceea, de la an la an, am îmbunătăţit spaţiul de protecţie. Anul acesta am instalat un dublu gard metalic, iar aceste îmbunătăţiri au dus la desfăşurarea prologului fără niciun incident grav, în afara faptului că o motocicletă a căzut în apropierea spectatorilor”. Se arată într-un comunicat la organizatorilor. 
 

Concurentul cu numărul 316 s-a dezechilibrat, a căzut şi a accidentat uşor un copil aflat în primul rând de spectatori, în spatele gardului de protecţie. 
 
Incidentul a avut loc în cadrul Prologului red Bull Romaniacs, cel mai mare raliu dee hard enduro din lume, prolog desfăşurat marţi la Sibiu. La startul ediţie aniversare cu numărul 10 s-au aliniat peste 365 de rideri, printre concurenţi numărându-se, la fel ca şi în anii trecuţi, Dani Oţil. 
 
Anul acesta, pe B-dul Coposu au fost construite 15 obstacole, nouă dintre ele în premieră, iar restul de şase au fost selectate dintre cele mai bune obstacole create de-a lungul ediţiilor precedente. Pentru ediţia aniversară s-a recreat zona de wall-ride, unde concurenţii merg practic pe o înşiruire de obstacole de forma unor evantaie şi testează legile fizicii. 
 
Pentru construcţia Prologului din acest an s-au folosit 60 de metri cubi de lemn, 70 de tone de buşteni, 30 de tone de piatră, 6 containere şi 10 rădăcini groase, cu diametru de aproape un metru.
 
Vă mai recomandăm:
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările