VIDEO Cum poţi face un aranjament minunat de Crăciun în 10 minute. „Reţeta“ sibianului angajat la nunta lui Eros Ramazzotti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aranjamentul facut de Loris Tobias in doar 10 minute FOTO Ramona Găină
Aranjamentul facut de Loris Tobias in doar 10 minute FOTO Ramona Găină

Loris Tobias, renumitul florar sibian care a lucrat foarte mulţi ani în Italia şi a făcut aranjamente pentru nunţi celebre, a explicat într-un tutorial pentru „Adevărul“ cum se poate face acasă, în doar 10 minute, un aranjament simplu şi de efect pentru masa de Crăciun.

Masa de Crăciun va arăta cu siguranţă altfel dacă va fi decorată cu un aranjament special, cu o lumânare aprinsă în mijloc. Dacă vă place să vă decoraţi singuri casa, dacă nu aveţi timp să căutaţi un aranjament în florării sau dacă doriţi să mai tăiaţi din lista cheltuielilor de sărbători, puteţi face acasă un aranjament de efect, în câţiva paşi simpli şi în doar 10 minute. 

Loris Tobias, unul din cei mai cunoscuţi artişti florişti din Sibiu, a explicat într-un tutorial video, pentru cititorii Adevărul, cum putem face singuri, într-un timp extrem de scurt, un aranjament de efect pentru masa de Crăciun. Loris a lucrat aproape 26 de ani în Italia, la o firmă specializată în pregătirea de aranjamente florale pentru evenimente cu pretenţii. Firma la care a lucrat a făcut toate aranjamentele florale la nunţi celebre, precum cele ale lui Adrian Mutu, Eros Ramazzotti, Francesco Totti sau Flavio Briatore. De câţiva ani, Loris s-a întors acasă, la Sibiu, unde şi-a deschis propria afacere, o florărie în care pune în practică tot ce a învăţat în Italia. 

Loris spune că oricine poate face acasă un aranjament de Crăciun, dacă urmează câţiva paşi simpli. „Acum că se apropie sărbătorile toată lumea poate realiza acasă un aranjament din crenguţe de brad. E foarte simplu de realizat un aranjament pentru masa de Crăciun, cu accesorii pentru perioada festivă”, spune Loris. 

Vedeţi cum puteţi realiza, pas cu pas, un aranjament simplu pentru masa de Crăciun, în imaginile de mai jos.

Cum facem un aranjament pentru masa de Craciun in 10 minute

 

Vă mai recomandăm: 

Ponturi pentru vacanţa de iarnă ieftină. Cum se pot cumpăra bilete în staţiuni scumpe la preţ de chilipir

Consultanţi în cadrul unei agenţii de turism au explicat pentru ”Adevărul” care sunt aspectele care trebuie luăte în calcul, în funcţie de tipul de vacanţă pentru care optăm.

Cum îţi poţi recupera permisul de conducere în instanţă: unde pot greşi poliţiştii atunci când te trag pe dreapta

Un avocat a explicat, pentru „Adevărul”, când avem şanse să ne recuperăm în instanţă permisele de conducere după ce am fost opriţi în trafic de poliţişti.

Cum aflăm kilometrii reali ai unei maşini second-hand. Metode infailibile folosite de samsari pentru a găsi „viciile ascunse“

Mulţi dintre cumpărătorii de autoturisme second-hand le găsesc abia după achiziţie „viciile ascunse“. Un specialist a explicat, pentru „Adevărul“, care sunt greşelile cele mai comune făcute de clienţii neexperimentaţi.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite