Creşte numărul angajaţilor din Prefectura Sibiu care sunt confirmaţi cu noul coronavirus

Creşte numărul angajaţilor din Prefectura Sibiu care sunt confirmaţi cu noul coronavirus

FOTO Shutterstock

Încă şapte angajaţi din Prefectura Sibiu au fost confirmaţi cu noul coronavirus, trei fiind din Serviciul Paşapoarte. Instituţia este din nou dezinfectată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nouă angajaţi ai Ptrefecturii sunt infectaţi cu SARS-CoV-2. „Vă informăm că în urma rezultatelor testelor efectuate în cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Sibiu, un număr de 7 persoane au fost confirmate pozitiv, dintre care 3 persoane sunt din cadrul serviciului comunitar de paşapoarte. La acest moment, un număr total de 9 persoane sunt confirmate pozitiv”, a transmis, joi, Prefectura Sibiu.

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, aceasta fiind în derulare. ”În ceea ce priveşte activitatea serviciului comunitar de paşapoarte a fost reluată în această dimineaţă, iar în ceea ce priveşte activitatea instituţiei aceasta nu este afectată”, a mai transmis instituţia. 
 
Testarea tuturor angajaţilor s-a dispus după ce prefectul Mircea Creţu şi o angajată din Serviciul Paşapoarte au fost confirmaţi cu noul coronavirus. 
 
Prezent miercuri dimineaţă la Sibiu, oraş în care rata de infectare cu noul coronavirus a depăşit 6 la o mie de locuitori, Nelu Tătaru a fost întrebat dacă s-a pus problema carantinării municipiului Sibiu. Ministrul a precizat că nu se pune, la acest moment, în discuţie introducerea în carantină a oraşului. „Am evaluat în aceste momente efectiv focarele existente, dezvoltarea acestor focare, zonele care au dat acest număr de cazuri şi numărul de cazuri în sine. Dacă aceste cazuri sunt izolate şi carantinate menţinem o evaluare pe o următoare perioadă tocmai pe parcursul acestor măsuri pe care le avem. Deocamdată, nu luăm în discuţie acest lucru până nu facem această analiză şi evaluăm şi măsurile pe care le-am propus eu pentru a scădea transmiterea”, a declarat Nelu Tătaru.
 
    

Vă recomandăm şi:

Acuzaţii grave după moartea unui pacient în spitalul din Sibiu. S-a infectat cu SARS-COV-2 după internare: „Îmi spunea că este lagăr de exterminare”

Salamul de Sibiu, la mare căutare în pandemie: producţia rămâne ridicată, la 3.000 tone/an

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările